Spreken vanuit mijn hart - Dé SPREKER naspreken

Ik heb een passie voor Dé SPREKER. God sprak en bracht de schepping tot aanzijn. Hij spreekt nog steeds en schept of eigenlijk: herschept, door dat woord net als toen. God is liefde! Zijn spreken en daaruit voortkomende handelen brengt liefde, vergeving, ver- en bewondering, herstel, vrijheid, vergeving, goedheid, recht, etc., etc., etc., in een mensenleven en in deze wereld voort.

Spreken doe ik vanuit liefde voor Hem. Vanuit mijn passie en liefde voor Hem en de mensen om me heen. Graag deel ik vanuit Gods Woord dingen die ik zelf ook doorleefde en waardoor ik ben veranderd. Ik geloof zo in de levensveranderende kracht van Gods woord door de Heilige Geest en in de bevrijdende en herstellende werking van Gods liefde!

De Bijbel zegt: "Zo is dan het geloof uit het horen, en het horen door het woord van Christus." Rom. 10:17 (NBG)

Na in 1984 tot geloof gekomen te zijn ben ik in 1985 Bijbelschool In de Ruimte gaan doen. Al snel kreeg ik het verlangen om Gods woord te delen met mensen.

Sinds 1988 spreek ik in verschillende kerken en gemeenten in het land. Ook spreek ik regelmatig op conferenties (o.a. Opwekking, Reveilweken) en (jongeren)evenementen (o.a. Come2worship, Flevo, PraisEvent, Navigators weekend, Wake Up Veenendaal, 4de Musketier).

Horen en doen

Ik spreek graag zó dat mensen het kunnen gebruiken om hun dagelijks leven te vullen met de kracht, liefde en vrijheid van de Allerhoogste die de aller-onderste weg ging! Begrip van wie God is, het daadwerkelijk kennen van de Heer is zo belangrijk! Daaruit vloeien onze daden en woorden voort en zijn we in staat te getuigen van de grote liefde van God in Jezus Christus. (Jacobus1:22)

 


Speler heeft JavaScript en Flash nodig

Sorry, er zijn geen Series gevonden