Home
images/headernew2023.jpg#joomlaImage://local-images/headernew2023.jpg

Komende diensten

Kerkdienst 10 december
Datum 10.12.2023 10:00
Kerkdienst 17 december
17.12.2023 10:00

Berea de Maten op Youtube

Abonneer je op ons YouTube kanaal!
Kijk alle uitzendingen terug en meer.

youtube

 

Onze diensten zijn ook te beluisteren of downloaden via deze site. Of bekijk alle video's van Berea De Maten

 

Zondag 3 december: Keer ook nu ons lot

Het ‘staakt-het-vuren’ in de oorlog tussen Israël en Gaza bracht afgelopen dagen o.a. een uitwisseling van mensen. In allerijl worden hulpgoederen Gaza binnengebracht en de nodige voorzieningen getroffen. Maar de oorlog is nog niet voorbij. En daarbij ook niet de angst en het verdriet om gijzelaars die nog niet vrij zijn. Zorgen om je kind dat moet vechten, angst voor raketaanvallen, rouw om alles wat verloren gaat... In Psalm 126:4 lezen we ‘Keer ook nu ons lot Heer’. In de geschiedenis heeft God wonderen verricht in Israël. Ook nu mag het daar weer op hopen en mogen wij samen met hen pleiten bij Gods troon om Gods ingrijpen. Kees van Velzen neemt ons zondag mee in een overdenking rond Psalm 126. Hij zal spreken over de huidige situatie in Israël, maar ook de stap maken naar onze persoonlijke situatie. Die ‘keer in je lot’ kan ook zomaar eens jouw verlangen zijn... We vieren zondag het heilig Avondmaal. Je bent als kind van God welkom, ook (juist) met je nood en verwachtingsvol zijn naar ‘een keer in je lot’.

Dienst gemist?Kijk de preek terug:

Of luister terug:

 

  • Volg ons ook op Facebook en Instagram.

     instagramfacebook
  • Heb je hulp nodig of wil je verder praten? Kom in contact met ons pastoraal team.

Wat is Berea?

Een groep mensen met één ding gemeenschappelijk.

Wij zijn een veelkleurige groep van verschillende mensen die in ieder geval dit gemeen hebben: ons geloof in Jezus Christus We geloven dat wat Hij tweeduizend jaar geleden heeft gedaan en gezegd ook voor ons leven nu relevant is. Je bent van harte welkom om kennis te komen maken!

Lees meer

Wie is Jezus?

Jezus kent je persoonlijk en heeft een plan met jou.

Hij liep twintig eeuwen terug op aarde rond en toch kent bijna iedereen Zijn naam. We kunnen niet om Hem heen. Zijn geboorte is het begin van onze jaartelling. Hij is het middelpunt van onze geschiedenis. Hij is de weg naar God de Vader en heeft een plan met jouw leven. Wil je meer weten over Jezus klik dan door naar ikzoekGod.nl

Lees meer 

Wat te verwachten?

Onze deur staat voor je open!

Elke zondag staat onze deur wijd open voor mensen van allerlei achtergronden. We zijn een plek waar iedereen zich welkom mag weten. Een plek waar je God en mensen die in Hem geloven kunt ontmoeten en door alles heen iets van Gods liefde mag ervaren. Onze diensten beginnen – tenzij anders aangegeven – om 10:00 uur.

Lees meer

Berea jongerenwerk: Jij bent belangrijk!

Ben jij op zoek naar een plek waar je gewoon jezelf mag zijn? Waar je veel lol kunt hebben? Waar je even niets moet? Waar je vragen over het geloof mag stellen?

Of misschien ben je gewoon behoefte aan een goed gesprek? Vind je het geloof moeilijk, saai en lastig? Of wil je juist geïnspireerd worden om anderen te vertellen over Jezus?

Ja? In dat geval ben je bij ons aan het goede adres. Bij ons kun je lekker hangen met vrienden en leuke dingen doen. Je kunt je uitleven, uitgedaagd worden en ook je geloof verdiepen. Want jij bent belangrijk!

Lees meer
God kennen en Hem bekend maken!

Contact gegevens

  • Heemradenlaan 125, Apeldoorn
  • Postbus 4120, 7320 AC, Apeldoorn

instagramfacebook

Giften

Je kunt een gift overmaken voor het werk van Berea De Maten. Onze bankrekening is: NL17 ABNA 0438 6678 16 t.n.v. Evangelische Gemeente Berea. 
ANBI 2022