Home

 

 

 

Diensten

Kerkdienst 2 oktober

Datum 2 oktober 10:00 - 11:30

Kerkdienst 9 oktober

9 oktober 10:00 - 11:30

Kerkdienst 16 oktober

16 oktober 10:00 - 11:30

Kerkdienst 23 oktober

23 oktober 10:00 - 11:30

Kerkdienst 30 oktober

30 oktober 10:00 - 11:30

Berea de Maten op Youtube

Abonneer je op ons YouTube kanaal!
Kijk alle uitzendingen terug en meer.

youtube

 

Onze diensten zijn ook te beluisteren of downloaden via deze site. Of bekijk alle video's van Berea De Maten

 

Zondag 25 september: Geen verontschuldiging


Na de preek van Kees van Velzen afgelopen week zal zondag Olaf ten Napel verder gaan met de Romeinenbrief. Hij zal spreken over Romeinen 1:18-25 met als thema 'geen verontschuldiging'.

Kijk terug:

Luister terug:

   bereakids

Gods huis is belangrijker dan je eigen huis
We zitten in de themaperiode 'Kleine Profeten'. Aanstaande zondag de les 'Gods huis is belangrijker dan je eigen huis', Haggai 1:1-15. De profeet Haggaï roept de Judeeërs op om verder te gaan met het herstellen van de tempel. Voor de kinderen van 4-8 jaar richten we ons op de mensen die in het bos hout gaan halen om de tempel te herbouwen. Voor de kinderen van 8-12 jaar richten we ons op de mensen die druk bezig zijn met het bouwen van hun eigen huizen, terwijl Gods huis nog in puin ligt. Het belooft weer een leerzame leuke ochtend te worden. Komen jullie ook?

 

  • Volg ons ook op Facebook en Instagram.

     instagramfacebook
  • Heb je hulp nodig of wil je verder praten? Kom in contact met ons pastoraal team.
  • Benieuwd naar het laatste berea-nieuws? Alle bijzonderheden en laatste updates vind je hier.

Wat is Berea?

Een groep mensen met één ding gemeenschappelijk.

Wij zijn een veelkleurige groep van verschillende mensen die in ieder geval dit gemeen hebben: ons geloof in Jezus Christus We geloven dat wat Hij tweeduizend jaar geleden heeft gedaan en gezegd ook voor ons leven nu relevant is. Je bent van harte welkom om kennis te komen maken!

Lees meer

Wie is Jezus?

Jezus kent je persoonlijk en heeft een plan met jou.

Hij liep twintig eeuwen terug op aarde rond en toch kent bijna iedereen Zijn naam. We kunnen niet om Hem heen. Zijn geboorte is het begin van onze jaartelling. Hij is het middelpunt van onze geschiedenis. Hij is de weg naar God de Vader en heeft een plan met jouw leven. Wil je meer weten over Jezus klik dan door naar ikzoekGod.nl

Lees meer 

Wat te verwachten?

Onze deur staat voor je open!

Elke zondag staat onze deur wijd open voor mensen van allerlei achtergronden. We zijn een plek waar iedereen zich welkom mag weten. Een plek waar je God en mensen die in Hem geloven kunt ontmoeten en door alles heen iets van Gods liefde mag ervaren. Onze diensten beginnen – tenzij anders aangegeven – om 10:00 uur.

Lees meer

Berea jongerenwerk: Jij bent belangrijk!

Ben jij op zoek naar een plek waar je gewoon jezelf mag zijn? Waar je veel lol kunt hebben? Waar je even niets moet? Waar je vragen over het geloof mag stellen?

Of misschien ben je gewoon behoefte aan een goed gesprek? Vind je het geloof moeilijk, saai en lastig? Of wil je juist geïnspireerd worden om anderen te vertellen over Jezus?

Ja? In dat geval ben je bij ons aan het goede adres. Bij ons kun je lekker hangen met vrienden en leuke dingen doen. Je kunt je uitleven, uitgedaagd worden en ook je geloof verdiepen. Want jij bent belangrijk!

Lees meer
 
Beluister de laatste preek
 
Nieuws
 
Onze zendelingen
 
Berea Connect
 
 
God kennen en Hem bekend maken!

Contact gegevens

  • Heemradenlaan 125, Apeldoorn
  • Postbus 4120, 7320 AC, Apeldoorn

instagramfacebook

Giften

Je kunt een gift overmaken voor het werk van Berea De Maten. Onze bankrekening is: NL17 ABNA 0438 6678 16 t.n.v. Evangelische Gemeente Berea. 
ANBI 2021