Dan en Christine Bushy

Dan en Christine Bushy– Azië/Noord Amerika

Dan (VS) en Christine (Nederland) werken bij Jeugd met een Opdracht. Een internationale interkerkelijke beweging van christenen, toegewijd om Jezus wereldwijd te dienen. God kennen en Hem bekend maken. Evangelisatie, training en Mercy Ministries zijn de onderdelen van de bediening.

Dan en Christine hebben deze zomer (2015) een periode van 32 jaar als leidersechtpaar binnen Jeugd met een Opdracht voor een grote regio in Azië afgesloten. Hun taken waren daar veelzijdig en intensief: training, begeleiding, onderwijs, gemeentestichting etcetera.

Zij zijn naar de Verenigde Staten verhuisd, waar zij dichter bij hun kinderen zullen zijn. In hun ‘nieuwe’ bediening zien zij vier belangrijke aspecten:

  • Het Woord onderwijzen
  • Evangelisatie en discipelschap
  • Betrokkenheid bij leiderschapsontwikkeling
  • Een heldere focus doorgeven aan zendingsorganisaties, plaatselijk en internationaal.

Op afstand blijft Dan nog even één van de 7 topleiders binnen JmeO in Zuid Azie. In het voorjaar van 2016 hopen zij voor langere tijd naar Nepal en India te gaan om onderwijs
en leiderschapstrainingen te geven en dienstbaar zijn voor de JmeO-familie daar.

God kennen en Hem bekend maken!

Contact gegevens

  • Heemradenlaan 125, Apeldoorn
  • Postbus 4120, 7320 AC, Apeldoorn

instagramfacebook

Giften

Je kunt een gift overmaken voor het werk van Berea De Maten. Onze bankrekening is: NL17 ABNA 0438 6678 16 t.n.v. Evangelische Gemeente Berea. 
ANBI 2022